tirsdag 14. oktober 2014

Taklister isopor

Profilerte taklister og hulkil i kunstmaterialer for enkel montering og perfekt resultat. De har fantastiske priser, men lurer på om plast-lister blir pene når de blir. Lister i isopor som limes på veggen, og kommer i 2m lengder .

Basixx-serien består av et utvalg taklister i polystyrene, som er et svært lett og enkelt. Helt nye isopor taklister selges billigt. Dette er faktisk den samme plasten som benyttes i isopor, bare at listene så klart er.


En annen type plast som gjerne benyttes i lister er PVC.

Da vi pusset opp der vi bodde før snakket mannen om taklister av isopor () som visstnok var mye lettere å sette opp og tilpasse :anerikke: . Nomastyl taklister er ideelt for å sette preg på ditt interiør, men også for å skjule ledninger, sprekker og andre ufullkommenheter. Her ser du hvordan jeg limer fast en taklist rundt ei pipe, uten at det etterlater seg stygge spikerslag. Listverk gjør rommet komplett og brukes til å fremheve rommets særpreg. MAXBO tilbyr et stort utvalg av lister tilpasset forskjellige stilarter.


MAXBO tilbyr en rekke lister i forskjellige fasonger, materialer og varianter som vil sette prikken over i'en på gulvet ditt. Våre rosetter, lister og søyler er produsert i lettvektig polyurethane og polystyrene, og de passer like bra i en vanlig leilighet som det gjør i et hus med stor tak . Finn og lagre ideer om Sanca De Isopor på Pinterest, verdens idékatalog. Se mer om Persiana Rolo, Taklister og Rebaixamento De Gesso.

Krympefrie lister - unngå krymp med listverksrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.