mandag 13. oktober 2014

Sliping av sagkjede

Ta på verneutstyr og pass på at ingen oppholder seg i nærheten av arbeidsområdet. Tiden som går med for å slipe en kjede er ca minutter pr. Igangsetting og omstilling av slipehode tar ca 30 .

Har du noen gang holdt på med rydding eller vedhogst og så kommet bort i en stein eller ned i . Sagkjedet begynte å bli sløvt og jeg søkte på om hvordan man sliper. På et eldre kjede lønner det seg å file litt for hver bensinfylling. Valg av riktig sagkjede er en forutsetning for god motorsagøkonomi.

STIHL tilbyr optimale sagkjeder for alle bruksområder, effektklasser og motorsagsfabrikater. Passer til fil mm og sagkjede av typen 325. Et dårlig vedlikeholdt kjede skader sverd og drivhjul, skjærer dårlig, og kan være.


Bruk sagkjede med lavt tilbakeslag og sverd med redusert tilbakeslag. På flere nettsider går diskusjonen ivrig om fileteknikk for sagkjeder. Alltid skarpt kjede og heile kjedet er likt slipt. Ved å slipe kjedet istedenfor å kassere det, sparer du omtrent halvparten av det et nytt kjede koster.


Lever alle sammen til meg, jeg sorterer ut . Har noen steder de kjøper sagkjeder og sverd rimelig? Vet ikke om sverdet må taes av også for å slipe i sånn maskin? Kjøp sagkjeder direkte fra norsk importør! Vi tilbyr motorsagkjeder av topp amerikansk kvalitet direkte til det norske markedet uten fordyrende mellomledd.


Vi har slipemaskin for kvessing av motorsagkjeder, vi sliper opp din kjede for kr. Bytte tennplugg; Sliping og justing av sagkjede; Rengjøring; Justering av . Kjedesliper med hydraulisk klemme til sliping av motorsagkjede. TRE VIKTIGE KRITERIER GJELDER NÅR DU SKAL FINNE RIKTIG KJEDE.


EN BETEGNELSE FOR HVILKEN FIL DU TRENGER FOR OG SLIPE KJEDET.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.