mandag 13. oktober 2014

Sheasmør kjøp

For deg som ønsker å kjøpe sheasmør fra Oyémam i butikk, se kart:. Mange uavhengige helsekost såvel som kjedebutikker har sheasmør fra Oyémam:. Sheasmør økologisk uraffinert 1g Sunvita.

Delbetal og samle alle kjøp med Klarna Konto. Kaldpresset - for tørr hud Sheasmør inneholder naturlig allantoin som virker dempende på hudirritasjoner. Den er og rik på E og har en naturlige solbeskyttelses . FLOW Sheasmør: Pleiende og beskyttende sheasmør for hele kroppen, et naturprodukt fra finske FLOW.

Zoya goes Pretty-Sheasmør naturlig fuktighetskrem med kun en ingrediens. En olje som lindrer hudirritasjoner og beskytter huden mot uttørring. Lindrer hudirritasjoner og beskytter mot uttørring. Renset shea er spesielt fin ved atopisk eksem. Akamuti Virgin Shea Butter, sheasmør - Økologisk - 5g Altshop er en av norges.


Kjøp for kr 2hver og spar ; Kjøp for kr 2hver og spar. AFRIKANSKE KVINNER har brukt sheasmør i århundrer. De bruker det til å stelle spedbarn, og særlig til å pleie tørr og sprukken hud over hele .

Sheasmør er et vegetabilsk fettstoff som er utvunnet av nøttene til shea-treet. Sheasmør er kanskje verdens mest naturlige og fullkomne pleiemiddel. Det utvinnes av nøttene til shea-treet som vokser på slettene sør for . Terre d'Oc Shea Nourishing Care Massage Oil 100ml. Ghanesisk sheasmør beskytter, lindrer og virker regenererende på huden slik at den blir smidig og opprettholder elastisiteten. Salongbehandling hjemme eller sheasmør fra Afrika kan være det du trenger i vinter.


Sheasmør inneholder naturlige fettsyrer og vitaminer, blant annet E-vitamin, karotin. Sheasmør kommer fra nøttene av shea treet og har hardt konsistens i romtemperatur men smelter lett i hendene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.