torsdag 9. oktober 2014

Pussing av gulv

Dørterskler slipes og behandles som gulvet for kr 65- pr. Kartlegging av ditt gulv, nødvendig tildekking og maskering.

Gulvet er kanskje hjemmets viktigste interiørprodukt, og ved å pusse opp et gammelt gran- eller furugulv gir du boligen sjel. Pussing støver helt ekstremt mye, så det ga mening å gjøre det før vi pakket. Vi pusset gulv i en helg så vi passet på at vi gjorde alt det bråkete .

Parkettservice er godt i gang med å pusse ned gulvet i skolens gymsal. Gulvet skal pusses ned og lakkes på nytt. Jeg slipte et slikt gulv, det er vanskelig å kontrollere den tunge maskinen, den graver seg fort ned i gulvet så det blir dumper. En kombinert slipe -pusse og poleringsmaskin.


Et riktig lakkert gulv kan du søle på så mye du vil, uten at det får flekker. Det er både enklere og langt rimeligere å pusse opp det gamle .

Vil du ha et nytt uttrykk på tregulv eller parkett, trenger du ikke nødvendigvis bytte det ut. Sliper du det gamle, står du med blanke ark og mange . Gulvsliping i Trondheim - Alle typer parkett og gulv. Gulvsliping, gulvlegging, oljing av gulv, lakkering av gulv, utlån gulv.


Klepps Parkettsliperi utfører gulvsliping, parkettsliping, pussing og lakkering av tregulv. Enten du skal pusse opp badet, bytte kledning på huset, bygge et hus eller. Med Tyrill Interiørolje har det blitt lettere å velge behandlingsmåte på.


Det utgjør en stor flate og det anbefales å velge et gulv som står i stil med boligens tidsepoke. Mest naturnært føles heltregulvet om du bare behandler det med go fet grønnsåpe eller spesialsåpe for tregulv. Jeg har gulv som er litt slitt nå, og som behøver vurdering av mulighet for pussing. Jeg ønsker at gulvet skal være så vanntett og slitesterkt . Limrestene på gulvet slipes bort med gulv- og kantsliperen.


Uavhengig av hva den nåværende overflatebehandlingen er, skal gulvet først vaskes. Starter du å pusse direkte på et gulv som har såperester, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.