mandag 6. oktober 2014

Panel maling med kvistlakk

Jotun Kvist- og sperregrunning kombinerer kvistlakk og grunning i ett produkt. Se hvordan denne spisestuen med gulnet panel ble som ny og . Spesielt ergerlig er det med gule kvistmerker på lyst, nymalt panel og listverk! Frem til nå er dette blitt utført med to strøk kvistlakk, før heftgrunn . Med Jotun Kvist- og sperregrunning har du både kvistlakk og grunning i ett og samme strøk. Tester har vist at kvistlakk stort sett isolerer hvis du legger to til tre strøk.


Fordelene med en løsemiddelfri maling, er at denne er mer . Galleri Etter: malt panel forbehandlet med kvistlakk. Mange tror at det kun er på nye panelvegger det må påføres kvistlakk før maling. Noen fabrikanter selger såkalt grunning med kvistlakk.


Du kan ha vært heldig og fått panel med lite kvae i utgangspunktet, men det er det . Type maling: Vanntynnet modifisert epoksyharpik; Glans: Matt; Støvtørr: time. Bruksområde: Alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og. Har en ikke helt heldige episode med gammelt panel og manglende kvistlakk. Det finnes visstnok grunning med kvistlakk i. Hovedsaken er å sperre kvistene før maling, og den jobben gjør . Et par strøk maling på mørk og gulnet panel åpner rommet og gjør det lysere i. Påfør to tynne strøk med kvistlakk på alle kviser for å hindre utsiving av kvae og . Det eneste du trenger å gjøre er å dekke alle kvistene med kvistlakk.


EU-reglene er det nå vanlig å bruke vanntynnbar maling på panel. Vi har malt et tak med sperregrunn med kvistlakk i (eller hva det enn er) før vi malte med ordinær maling. Vi har malt med sperregrunn med hell flere steder, men det har vært på panel som har fått stå og gulne i en god del . Selv min over hundre år gamle panel trengte kvistlakk. Her har vi malt panelen uten kvistlakk, men med akryl maling.


Hvis du skal male panel som er lakket, kommer det an på hvilken type lakk som er brukt. Hvis det er panellakk, må du vaske med trerens eller salmiakk. Naboen har spraymalt panel, og på litt avstand ser det veldig bra ut. Maling med skadelige løsemidler forsvinner ut av markedet, og. Jeg har malt panel(med relativt mye kvist) tidligere uten å bruke kvistlakk og . Beckers Panelgrunn inneholder kvistlakk, sperre, grunning og.


Kan man bare kjøpe et spann med maling og slå seg løs? Ubehandlet panel kan du lakke, beise, lute, male eller beholde som det er. Den har god dekkevne, og gjør at du slipper å bruke kvistlakk.


Maleren viser hvordan du maler en innervegg med panel med perfekt resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.