onsdag 8. oktober 2014

Montere vedovn

Når man skal installere en vedovn eller en peis er det noen ting man må ta hensyn til, enten man. I Norge har man lov til å montere en peis eller vedovn selv. En for liten ovn vil bli overbelastet og få en redusert levetid.


Oppussing del av montering av vedovn. Lær om korrekt montering og opsætning af. Vi monterer ildsteder – raskt og effektivt ! Kontrollen innebærer blant annet sjekk av at montering er gjort etter monteringsanvisning, at nødvendig avstand til brannmur og brennbart .

Kom til avtalt ti pent utført arbei vasket etter seg. Eneste som syntes etter at han hadde vært der, . Det er viktig å tenke på at man egentlig har et bål midt i . Riktig montering og bruk er to viktige forhold for at du kan ha full glede av din nye DOVRE vedovn. Vi har omhyggelig konstruert og testet dette produktet og fått . I et gammelt hus kan det være mange penger å spare på varmekostnadene ved å montere en vedovn.


Følg med når det bores hull i pipa og Lasse monterer sin. Før jeg kjøper ovn eller peis, hva må jeg tenke på? Trengs det en ovn som avgir mye varme eller er det fordel med en .

Ved egenmontering skal monteringen godkjennes av . Enten du monterer en ovn du har kjøpt brukt, eller en du allerede har, kan du. Husk at det er mulig å montere ovner som er produsert før 1940. Alle som får ny peis eller ovn plikter til å melde ifra om dette til. Du kan altså montere eller installere en peisovnen selv, men du må sende inn . Les om hvilke krav til montering som gjelder. Jeg har en gammel vedovn stående på loftboden min.


Den fulgte med leiligheten, og nå har jeg lyst til å sette den inn, ettersom jeg har gratis . Våre dyktige montører står klare til å montere din ovn eller peis. Vi drar gjerne ut på en GRATIS befaring, slik at vi kan gi deg en pakkepris på både . Montering Av Vedovn Og Peis - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.