tirsdag 19. august 2014

Viking bilredning

Viking Redningstjeneste AS er et ledende assistanseselskap som tilbyr tjenester til en bred kundebase innen sektorene forsikring, bil og finans. Bilredning - bilberging, veihjelp, bilredning, bilhjelp, berging, bergingsbil, kranbil,.

Viking tilbyr assistanse til alle typer biler, og hjelper bilister over HELENorge .

Her finner du informasjon om hva vi gjør og hvordan du kommer i kontakt . E39-Hordaland: Viking bilredning står i en sving få minutter før Sandvikvåg kai, politi på stedet. Ser ut som at d er noen som har kjørt utfor, stod med. Kongelig Norsk Automobilklubb (KNA), tel.


Derfor samarbeider vi med Viking Redningstjeneste om veihjelp og bilredning. Dersom uhellet er ute kan du være trygg på at de sender nærmeste ledige bil for . De største selskapene som tilbyr veihjelp, er Falken, Viking og NAF. I tillegg finnes det en mengde private aktører som tilbyr bilberging, . Vi kan tilby tjenester innen bilberging, båtberging og båttransport samt containerutleie.


Som Grimstads NAF- og Viking-representant er du . Bjugn Bilberging representerer FALCK, NAF og VIKING i Bjugn og Ørland Kommune. Glenn Thomas Briskemyr i Viking Horten forteller om en svært hektisk. Arild Karlsen i Falck bilredning betegner også julaften som den verste . Ring vår vakttelefon, som er betjent hele døgnet hele året: .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.