onsdag 20. august 2014

Vertikaldelt tomannsbolig

Tomannsbolig er en betegnelse for en type bolighus bygd sammenhengende som en enebolig, men med to separate boenheter slik at to familier kan bo under . En tomannsbolig er et hus med to boliger som henger sammen. En tomannsbolig kan være vertikaldelt eller horisontaldelt.

Han sier at de som bor i vertikaldelt tomannsbolig ofte opplever færre . Nordvik Partners ved Fabian Nordahl Paus og Kristian Aulie Hestsveen har gleden av å presentere Konglefaret b - en vertikaldelt . Stor hel tomannsbolig på Kjelsås med to separate innganger, soverom, stuer, kjøkken, ba solrik beliggenhet, .

Eier halvparten av en vertikaldelt tomannsbolig (hver enkelt halvdel har ulikt bruksnummer). Boligen har populær og barnevennlig beliggenhet på Haslemoen, .

Billingstad - Vertikaldelt tomannsbolig nyoppført 20med dobbel garasje i barnevennlige omgivelser. Høybråten - Koselig og innholdsrik halvpart av vertikaldelt tomannsbolig. Beliggende i rolige omgivelser i Holtandelen. Føynland - Lys og tiltalende halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med garasje, solfylt balkong og flotte hageområder. Navn VT-010; Arkitekt Kjell Guttulsrød; Størrelse BRA : 151.


NY PRIS OG INNFLYTTNINGSKLAR- Romslig, nyere og moderne vertikaldelt tomannsbolig. Bukta er en vertikaldelt tomannsbolig med fire soverom og gode oppholdsarealer. Innholdsrik bolig med mange, store og god rom. Meget flott beliggenhet i et populært boområde på Vikåsen.


Boligen ligger utpå pynten av feltet med sol hele . Borettslaget er fint beliggende i et skjermet og barnevennlig område på Leirskallen, Nordstran med gangavstand til bussholdeplass. Vertikaldelt tomannsbolig, Sekametsä 1m2. Vertikaldelt tomannsbolig, Karhupolku m2. En eldre vertikaldelt 2-mannsbolig beliggende meget sentralt på toppen av Tromsøya med umiddelbar nærhet til Prestvannet, Bymyra og Sommerlyst skole. Velholdt og moderne halvpart av vertikaldelt tomannsbolig.


Attraktiv beliggenhet i et barnevennlig og populært boligområde nær barnehage og . Kreativ Dobbel er en vertikaldelt tomannsbolig basert på planløsningen til vår enebolig Kreativ. Den består av to fullverdige boenheter med separate . Kaland Partners ved Morten Lie er stolte av å kunne presentere Gangstøgarden E. Gangstøgarden E er en del av en tomannsbolig . Lettstelt og funksjonell bolig med Livsløpstandard - Boligen leveres med ferdig første etasje og andre etasje .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.