torsdag 21. august 2014

Terassegress

Vi har oppvarmet aktivitetsrom i forbindelse med hotellet, med terassegress. Og tilgang på hall ved aktivitet som krever stor plass. Hvilke mål kan man få i bredden på wave terassegress?

Det er ikke lenger bare grønt som gjelder for kunstgress. Med nye farger har interessen for kunstgress igjen skutt i været. Byggevareforretning, 70kr kvm, terassegress.


Det ble lagt terassegress som avkjøringsområder, og det hele var veldig lekkert.

Så snart denne banen stod ferdig, dabbet interessen noe av som følge av at . Vi var glad vi hadde kjøpt terassegress for å ha i teltet. Ellers hadde nok stolene synket, og gresset blitt ødelagt. Stikkord som ''terasse gress'' og litt juleverksted på snekker verkstedet, eller plate verksted så er mye av det der gjort! Legg det på gulvet i entreen, eller på lekerommet. Grønt syntetisk eller terassegress, alt går!


TK gulv interiør Hamar AS - En Butikk, OLRUD CITY, KÅRTORPVEGEN i Furnes, Telefon med Kjøreanvisninger. Legges løst tilpasset hele gulvet, fest med lister eller tape.

Rull det bort og sett på lager når du går lei, . Kan også nevne at jeg har brukt terassegress i dioramaet mitt, men dette er jo kort. Derfor tenker jeg at det beste kanskje er å kombinere disse . Sammenlign tilbud pa Utemobler plast i kategorien Hagemobler fra en rekke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.