onsdag 13. august 2014

Glass bak komfyr

Når du skal ha glass bak kokeplaten ( komfyren) er det viktig å velge riktig type glass som ikke sprekker på grunn av varmespenninger . Mye av arbeidsdagen vår går med til å jobbe med glass over kjøkkenbenk. Jeg leter etter en rimelig løsning for å beskytte veggen bak komfyren og vasken på kjøkkenet.

Ser at Ikea har glassplater i herdet glass her: . Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye . Skal ikke ha fliser, men en herda glassplate bak platetoppen og vasken på kjøkkenet. Men hva koster dette og hvor får jeg tak i det? Glass eller pleksiglass over kjøkkenbenken?


Panel bak vask (kjøkken)15 messagesjuin 2011Veggbeskyttelse bak komfyr9 messagesjanv. Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga. Høres ikke urimelig ut, vi betalte nylig litt over 70for en ren glassplate bak komfyrtoppen, ca 60x60. Beskyttelsesplate med innbydende mattert glassoverflate i herdet glass. Kjøpt etter mål på IKEA (ny pris 0-) Høyde = cm Lengde = cm Selges fordi den ikke . Enerstvedt har gitt Oslo Glass Vindu AS en positiv omtale for oppdraget Montere herdet klar glassplate bak komfyr og vask på kjøkken.


Vi har fast lavpris på standard lagerført glass over kjøkkenbenk: stk.

Glassmester Hesler leverer glass-over-kjokkenbenk, ta kontakt idag så hjelper vi deg med rett glass! Lakkert glass på vegg bak induksjonstopp. Jeg vil ha en stålplate eller glassplate bak komfyren slik at det ikke blir fett på tapeten.


Hadde ikke noe bak tidligere å da så tapeten gruuuusom . Ikke et helt vanlig kjøkken: Mal en glassplate, eller på veggen og sett. ISHULT spesialtilpasset veggplate, hvit glass Min. Søkte på glassplate for å se om de hadde noe og fikk opp disse:. Tenke jeg skulle feste plexi-glass over kjøkkenbenken, og ha tapet bak.


Vi lager glass bak kjøkkenbenken etter kundens mål og design. Vårt sortement spenner fra klare glass som monteres med speislkruer til lakkerte glass som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.