fredag 22. august 2014

Gammeldagse møbler

Her finder du charmerende gamle møbler, der er fint restaureret, så de passer ind i lyse moderne nordiske hjem. Gamle møbler har ofte en sjæl, som man ikke . Dette gjøres enkelt med Liberon Møbelrens og Liberon Black Bison Antikkvoks.

VIDEO: Stig Roar Olsen kunne ikke tenke seg å handle møblene sine på IKEA. Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Fornyelse av gamle møbler, gjør-det-selv, video, forhandlersøk. Fantastisk flott rekkverk, nyprodusert i Frankrike, men med gammeldags look.


Det er ikke noe poeng at møblene skal være gamle eller antikke.

Ideen er å ta i bruk det en har og ikke kaste noe før alle muligheter er vurdert. Vi har også noe egen produserte produkter, eksempelvis hyller og krakker. Og selv om folket kjenner sin IKEA-katalog, vil nok mange bli overrasket over kampanjens uventede form. I alt fra TV-filmer til bannere og utendørsløsninger er . Her finder du det du mangler hvis du leder efter gamle små møbler.


Gamle stole, små borde og alle de andre fine gamle møbler der ikke fylder så meget. Vi har opdelt gamle møbler i forskellige underkategorier for at gøre det så let som muligt for dig der er på jagt efter gamle møbler at finde rundt på sitet. Innehaveren, Tore Lønli, jobber som møbelsnekker med spesialitet håndlagede møbler i norsk gammeldags bondestil.


Eller som han sier, møbler for hyttefolket.

De siste årene har jeg blitt så glad i gamle. Muligens fordi mine besteforeldre er borte og min mor har overtatt . Selv om fjærene stikker ut av bestemors gamle stol, trenger du ikke å kaste den. Vi maler møblene med linoljemaling og pensel, fordi det gir dem den. Har du gamle møbler selv, kan disse ofte være fargesatt med andre typer maling. Stort udvalg indenfor alle slags beslag til køkkener, badeværelser, møbler og antikviteter.


Dette hvite belegget her, tørker fort, og er litt seigt, så for de som har gamle, tynne, eller antikke møbler bruk Liberon møbelrenser, ikke vann. Stort udvalg af antikke møbler sælges og købes i hele landet. Antik seng, Familiens gamle Karlekammerseng Har været brugt i 100år?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.