torsdag 21. august 2014

Fettavskiller

Forskrift om fettholdig avløpsvann og krav om fettavskiller, Bodø kommune. Vedtatt av Bodø bystyre xxxxx med hjemmel i Forskrift om begrensning av . Forskrift om fettholdig avløpsvann og krav om fettavskiller skal sikre at fett separeres fra avløpsvann for å unngå driftsproble- mer og påse at fettavskiller driftes .

Fettavskiller tilknyttes spillvannsledning slik at vegetabilsk og animalsk fett blir skilt ut. Formålet er å separere fett fra prosess- og . Rensesystemer for kjøkkenavløp - fjerner fett og matrester. Automatiske fettutskillere som oppfyller .

Fettutskiller tilknyttes spillvannsledning slik at vegetabilsk og animalsk fett blir skilt ut. Formålet er å separere fett fra prosess- og avløpsvann, . Automatisk fettavskiller Rensesystemer for kjøkkenavløp - fjerner fett og matrester For et renere og bedre miljø Brynsengveien Trygve Andersen AS 0667 . På steder hvor avløpsvannet inneholder fettrester, må en fettavskiller monteres før vannet slippes ut i naturen. Alle bedrifter som tilbereder mat, alt fra restauranter, kafeer, kiosker, kantiner, bakerier, til matbutikker og bensinstasjoner, må installere fettavskiller. Fettavskiller på avløpsledning installeres for å utskille vegetabilsk- og animalsk fett.


Restauranter, matvareprodusenter og andre som slipper fettholdig vann ut i avløpet, får nå krav om fettavskiller. Søk etter fettavskiller ga Gule treff. Forskriften skal bidra til at fettavskiller drives riktig slik at . Alle større restaurater og andre som har større kjøkken på Storkaia har fettavskillere for avløpsvannet. Fatflot er en lett fettavskiller med følgende egenskaper: - Automatisk rensesystem. Beskyttelsessystem for trykksetting pumper.


Fettavskiller from EnviroChemie GmbH at Exportpages. For næringsmiddelbedrifter er det tilsvarende satt krav til installasjon av fettavskiller og grenseverdier for avløpsvannet. Kjølevann tillates ikke ført inn på fettavskiller, slamav~ skiller og andre renseinnretninger. Kjølevann skal heller ikke ledes til spillvannsledning lagt etter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.