fredag 15. august 2014

Brannkrav garasje

Gammel garasje må rives – riving er fortsatt søknadspliktig; Garasjen ligger. Det vises også til tidligere tegninger som ble utlevert i en tidligere søknad . Har ikke sjekket dette mot nye TEK0 men etter den gamle forskriften var det ikke spesifkt brannkrav mellom garasje og egen boenhet. Hvilke vedlegg er aktuelle i en byggesøknad for garasje? Dette utløser at man må følge brannkrav og litt slikt, men det er greit nok.


Også når det er garasje som er fast i huset. Hei Ifb med egen bolig som skal jeg bygge en kjeller i Jackon thermomur 350mm. Det forutsettes at tiltaket er enkelt og . Dette vil gjøre det enklere for alle som vil sette opp en garasje, en. Går du med planer om å bygge garasje eller carport? DOBBEL: Øystein Trulsen og Kari Haug Trulsens garasje er så ny at.


Generelt: Har strengere brannkrav og må plasseres meter fra . Carport, garasje, arbeidsbrakke, skur, driftsbygning i landbruket. Lyd- og brannkrav vil som oftest følges ad til innvendige skillende . Du kan som privatperson søke om denne type garasje. Garasjer i dette sjiktet har strengere krav til avstand pga brannkrav.


Oppføring av frittstående garasje og carport som er større enn m² krever søknad og tillatelse etter plan og bygningslovens § -bokstav a. SVAR PÅ SØKNAD OM BYGGELØYVE FOR NY GARASJE PÅ GNR. Etasjeskiller mellom garasje og anneks må holde brannkrav EI og . For mindre viktig bygning og garasje for inntil to biler kan minsteavstanden være minst m når den veggen som vender mot transformatoren har ubrennbar .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.