fredag 22. august 2014

Bokhyller på vegg

Har du lyst på et vegg-til-vegg-bibliotek, eller liker du at TV-en eller familiebildene står sammen med bøkene dine? Skap en spennende vegg med et stilig tapet og en diskré bokhylle til. Har du liten gulvplass til oppbevaring, kan du bruke veggen rundt . Bokhyller finnes i mange varianter; fra de humoristiske, men kanskje ikke.


HENGT PÅ VEGGEN: Vegghengte bokhyller krever solid feste for . LESEKROK: Inspirert av plassmangelen i japanske hjem har designer Sakura dachi designet et huleaktig leserom med innebygde hyller til . Vi tilbyr reoler og hyller i mange varianter til stuen din.

Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Leter du etter hyller og benker til stuen din? Trademax tilbyr et stort utvalg av møbler. Da de bygget om stuen i første etasje fikk de problemer med å finne bokhylle som kunne passe til en buet vegg.


HEL VEGG: En hel vegg av Ikea-skap, som er kappet for å fylle plassen. Døren sniker seg inn bak en selvgjort bokhylle, som er saget til for å . Oppbevar favorittbøkene og dine fineste ting i flotte reoler og hyller fra Bolia eller lagre det unna i en skjenk, skap eller en fin liten eske. I en leilighet vi delte med noen andre brukte vi to doble bokhyller som romdeler i en stor stue.

Den hyllen som stod nærmest veggen var festet . Bokhylle over hele veggen med tv mulighet i hylla. Stereobenke laget etter mål i beiset eik. Bare kilo bøker om man monterer den i . Vi har et stort utvalg av bokhyller og kontorskap for et stilig og praktisk kontor.


Montert på vegg; Lettmontert; Slitesterk laminat. Bokhylle til vegg, bokhylle og modulære bibliotek som passer alle typer krav. Mer enn bokhyller: arkitektoniske konstruksjoner, med fasader som minner deg på . Kjøp Bokhyller hyller og Møbler på nettet.


Få ditt barnerom levert på 3-dager fra Lekmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.