fredag 11. juli 2014

Wedi våtromsplater

Wedi våtromsplate er godkjent av SINTEF Byggforsk med egenskaper, bruksområder og betingelser for bruk som angitt i dette dokumentet. WEDI byggeplater Vanntett, varmeisolerende fliseunderlag Ingen ekstra tetting påkrevd Kan brukes på nesten alle underlag Høy bøyestivhet Permanent . Tetti 20mm våtromsplate er en diffusjonsåpen membran… kr 1500.

Har idag montert disse platene for første gang og er allerede ferdig når jeg nå . Tetti Våtromsplate er en diffusjonsåpen membranplate, med en vanntett. Våtromsplater (jeg har Wedi hos meg) og banemembran er det eneste som gjelder. Facebook+ Twitter E-post Linkedin. BA Hvis det gamle flisbelegget også skal dekkes, brukes våtromsplaten BA mm. Komplett montering av WEDI våtromsplater inklusiv.


Vi er sentralgodkjent bedrift og kan legge membranplater på dine vegger, klart for flislegging. Wedi våtromsplater gir både utførende håndverker og huseier . Den forener mange strenge krav til egenskaper i ett produkt. Blir det Litexdirektør Jørn Davidsens kamp mot goliaten Glava når sistnevnte satser på tyske Wedi som våtromsplater på det norske markedet? Jeg synes Litex platene virker noe ustabile sammenlignet med Wedi og Jackon våtromsplater.


Her er resultatene av ditt søk etter Byggevarer wedi våtromsplater. Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Byggevarer hos de ulike nettbutikkene som selger . Dette gjør Wedi våtromsplate vannresistent - ikke bare i det ytterste laget, men gjennom hele kjernen. Noen som kan forklare meg eller vet forskjell på våtromsplater? SINTEF Byggforsk bekrefter at wedi Våtromsplate .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.