torsdag 10. juli 2014

Radonsperre montering

Icopal med sine datterselskaper har mer enn års erfaring med produksjon og montering av forskjellige typer . Filmen viser montering av ferdigsveiset OLDROYD Radontett RMA. Benyttes til å holde radonsperre fast til isolasjonslaget slik at den ikke kan løfte. Etter montering forsegles festepluggen enkelt med Weber Radon Multitape.


Sørg for godt utlegg over ringmur så du har nok radonsperre selv om den krymper. Radonsperre Montering - avfukter krypkjeller, beskyttelse, bestille radonmåler, bestille radonmålere, bestille radonmåling, bestille sporfilm - Finn firmaer, . Delta Radonsperre benyttes som beskyttelse mot radon i bruksgruppe B.

Ved montering sammen med GLAVA Trollveggen kan membranen monteres etter . Montering generelle anvisninger ved bruk av radonsperre. Radonsperrer monteres i henhold til anvisninger fra Sintef. RMB 4Radonsperre er en mm tykk trelags LD- polyetylenmembran armert. Temperaturen ved montering bør være minst + ºC.


Det gir oss også kort vei til den ypperste kompetanse innen hvert produktområde, slik at vi i Nordic Waterproofing til enhver tid. Skär ett hål i DELTA -RADONSPERRE och trä radonduken över röret. Montering av DELTA -RADONSPERRE (A, B, C).


Litt på siden av denne tråden, men tar den her likevel.

Haelig; Bygger hytte hvor radonduk er lagt ihht Tek-10. Inneholder det du trenger for montering av mekstra radonsperre. ULTIPRO - Maksimal Radonsperre hindrer luftlekkasje fra grunnen og gir dermed en sikker og effektiv beskyttelse mot . Optiform Radonsperre beskytter mot inntrenging. Radonsperren må beskyttes umiddelbart etter montering. For å få en tett og effektiv beskyttelse, er det et absolutt krav at alle skjøter og gjennomfører i membranen er tette.


For å få en tett og effektiv beskyttelse, er det et absolutt krav at alle skjøter og gjennomføringer i membranen er tette. Radonsperre som er til overs fra byggeprosjekt selges, varene er som nytt Teknisk godkjent og ingen krav til sertifisering ved montering Systemet er beregnet . Bygninger beregnet for varig opphold skal ha radonsperre mot grunnen. Ved montering er disse produktene er man relativt uavhengig av temperatur og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.