onsdag 2. juli 2014

Lås til skyvedør

Båtforumet: Jeg trenger ny lås til skyvedøren min. Hos Maritim har de en som ligner veldig, men den er for vanlig . SystemBeslag AS er et firma som tilbyr lås og beslag til dør og vindu, samt beslag.

Eksempler på hva vi kan levere er låser for medisinskap, kontormøbler, garderobeskap, skyvedører, bankbokser, myntlås for skapdører og verktøyskap. Alle Giljes skyvederer leveres med 4-punkts lås, glidere i bunn, to tettelister på . Nemlig å installere en ekstra lås slik at døra er sikret to steder. Jeg vil gjerne sikre en skyvedør på terrassen mot innbrudd.

Lyssand skyvedør passer utmerket mot terrasse eller hage. De kan også leveres med lås utvendig, eller på begge sider. TrioVing er totalleverandør av sikkerhet – fra enkle, mekaniske låser og beslag, via motoriserte låser og dørautomatikk – til avanserte, elektroniske . Med tanke på å spare gulv- og møbleringsplass, er skyvedører en.


Ved bruk av skyvedør inn til toalett kan det være ønskelig å låse døren. Våre manuelle skyvedører 20er basert på en stabil grunnkonstruksjon. Lås: Dørbladet kan utstyres med lås i for- og bakkant.


NorDan skyvedører glir på forseglet kulelager, som gjør det enkelt å åpne og lukke døren selv i større dimensjoner. Delebil har alle brukte bildeler innen Lås system - - Dørrer - Dør skyvedør venstre.

Overflatebehandling: Naturanodisert eller pulverlakkert. Fylling: Lakkerte stålplater eller alu-plater og cellplastikk eller . PVC skyvedør Prisen er oppgitt for skyvdør 1x 2med håndtak inne. Trenger noen å komme og fikse en lås på vår skyvedør. Har problemer med å låse den - låsen (den lille pilen) går ikke helt horisontalt.


Dørbladet kan utstyres med lås i for- og bakkant, alt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.