torsdag 10. juli 2014

Ferdigmalte lister fargekode

Mange velger ferdigmalte vinduer og dører. Hvilke hvitfarger bør vi velge på lister og vinduer hvis vi ikke vil ha standard hvit? Varm lin hvordan hvit farge skal man bruke på lister å vindu ?

Tenk på farge og materialkombinasjoner og tenk på hva som er praktisk. Ferdigmalt listverk sparer deg for tid og gjør rommet komplett og elegant. Mange velger for eksempel ferdigmalte vinduer og dører, sier hun. Jeg anbefaler heller å tenke helhetlig, det vil si at du maler lister, karmer, vin duer, .

Klassisk hvit fra Jotun, fargekode s0500-N. Vi har malt alt, vegger, lister, karmer, dører og tak med s0500-n. Ikke noe ferdigmalt i dag som er sprøytet med oljemaling!


De har samme farge og glans som lister og plater. Det er også nyttig å vite at ferdigmalte lister og dører som regel kommer i . Har hørt at man kan bruke en eller annen type voksstift med lik farge som. Jeg kjøpte ferdigmalte lister hos listverkfabrikken, og fikk med en . Alle disse fargene passer fint til ferdigmalte lister og detaljer som leveres i. Vårt listverkssortiment består av lister i ubehandlet furu, grunningsmalte hvite.

Eik (8) Furu (2) Grå (1) Hvit (17) Sand (1) Ubehandlet (2). Listverk gjør rommet komplett og brukes til å fremheve rommets særpreg. MAXBO tilbyr et stort utvalg av lister tilpasset forskjellige stilarter. Utvidet sortiment av listverk og utforinger i klassisk hvit, NCS S0500N.


Tenke vi skulle bare velge en farge, også legge til litt fondvegger og andre. Tenk stil og farge - velg kvalitet på listverk! Det som skal sette farge på tilværelsen her er menneskene.


Med ferdigmalt listverk sparer du deg for. Hei, hvilken farge vil dere anbefale til tak når man har ferdigmalte lister? Har helt hvitt nå, men da ser listene veldig skitne ut.


Popularitet, Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende), Pris (synkende).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.