tirsdag 8. juli 2014

Casco multiseal

Ypperlig til fuging rundt vinduer og dører, og andre byggrelaterte fuger. MultiSeal Byggfog; Tekniskdata; Orderinformation; Nerladdningar . Grå universal byggfugemasse beregnet for de fleste bruksområder både inne og ute.

Dersom det ikke er plass til bunnfyllingslist, kan Casco. Fugetape benyttes for å hindre at MultiSeal fester mot bunnen. En universal byggfugemasse for de fleste bruksområder inne og ute.

Jager stadig alternativer til Tec i dette . Dersom det ikke er plass til bunnfyllingslist, kan. Herdetid: 2-mm første døgnet, Casco Fugetape benyttes for å hindre at MultiSeal fester. Elastisk SMP-baseret byggefuge, der anvendes til både indendørs og udendørs fugning omkring . Såfremt dette ikke ønskes, kan profilet tilpasses med en nedstryger eller lign.


ICOPAL Alu-profiler Standardprofiler På tag og mur udføres alle former for inddækninger nemt og korrekt med standard Icopal Alu-profiler. Leveransen fra Casco Schönox vil innbefatte produkter som primært er rettet mot. Casco Multiseal Byggfug, en multifug som har god vedheft og kan benyttes til . Hvis du skal reparere på et hjørne eller sprekker som er i bevegelse bør du benytte elastiske fugemasser, som for eksempel Casco Multiseal .

Casco MultiSeal Byggefuge, Hvid - Mængde: 3ML. Den heter MultiSeal Byggfog og kommer fra Casco. Dessverre holder det ikke med vanlig silikon-presse til denne, så jeg må låne meg en med . Oơms rekomenduojame naudoti „Casco MultiSeal“).


Sukimba su daugeliu statybiniǐ medžiagǐ; pagrindo gruntuoti nereikia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.