onsdag 9. juli 2014

Bukkane bruse

Butikk med atmosfære som satser på kvalitet innen klær, leiker, sko og interiør.

Eventyret om dei tre Bukkane Bruse fortalt av nokon barn frå Eidesåsen barnehage. Stanghelle Skule i samarbeid med Vaksdal Kulturskule. Haustsesongen på Bukkane Bruse Pub sparkast i gang laurdag 1. Det var ein gong tre bukkar som skulle til fjellet for å ete seg feite.

Det var den minste bukken Bruse, den mellomste bukken Bruse og den . Dei tre bukkane Bruse - Kjersti Overvoll. Elevane fekk i oppgåve å dramatisere Dei tre bukkane Bruse. Ved hjelp av konkreta, fortel me eventyret fleire gonger over to veker.


Dei tre bukkane Bruse (Heftet) av forfatter Nigel Croser. Kjekkaste skuledagen me har hatt, er omkvedet etter at småskulen på Sandnes hadde via ein heil skuledag . Det var ein gong tre bukkar som skulle gå til seters og gjere seg feite, og alle tre heitte Bukken Bruse. På vegen var det ei bru over ein foss som dei skulle over, .

Riksteatret er for tida på ein eventyrleg turné med barneførestillinga Bukkene bruse på Badeland. Dei fleste som har små born har høyrd om då dei tre bukkane bruse på veg til seters fann ut at dei skulle dra til badeland i staden. Onsdag arbeidde vi med eventyret Bukkane Bruse.


Fagstoff: Dyreeventyr om tre bukkar som lurar eit troll. Dei tre bukkane Bruse - Klikk for stort bilete. Lauvstad barnehage tester ut ulike IKT-verktøy som verkar språkstimulerande, og har i tillegg hatt . Eid Ungdomsskule, Ungdomsskole, Ei Nordfjordei Skule, skole.


Vann-vittig morsomt om bukkane som vel Badeland og vannsklie i staden for setra. Bukkane Bruse er som vanlig på vei til seters for å gjere seg feite. I går var me ute i Morki, ei bratt, skogkledd li ved innseglinga til Nærøyfjorden, og henta bukkane våre. Norsk som andrespråk Voksne NorskPluss NYNORSK Spor A - Eventyr.


Dei tre bukkane Bruse: Kjersti Overvoll: Amazon. Evy er den minste bukken bruse, førstemann over brua, snakkar med svak stemme, er redd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.