mandag 9. juni 2014

Tørkestativ ute jernia

Et veldig smart paraplytørkestativ, som automatisk trekker snorene inn i selve stativet! LinoTrend er velegnet til store ting, som f. Plass til en masse vasket tøy, og den tar kun litt plass.

ALUMINIUMSRAMME - Anodisert Stolpe Ø38mm vinger. Kjøp best i test tørkestativ billig i nettbutikkene. TØRKESTATIV JEMTLAND GALVANISERT MARKEDETS MEST SOLIDE!


Sammenlign tilbud på Leifheit tørkestativ i kategorien Rengjøring og organisering fra.

Jemtland tørkestativ er et meget solid tørkestativ med stor kapasitet. Salerunner er Norges største salgsside og i dag har vi 2290rabatterte produkter. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien.


Brabantia Wallfix er et stort tørkestativ med meter tørkesnor. Monteres på vegg og er enkel å trekke ut, tar således liten plass når den ikke er i bruk. Galvanisert eller hvitlakkert svingbart tørkestativ med ovale armer.


Meget solid; Galvanisert stål; Enkelt å montere; Markedets mest solide . Er ganske sikker på at de har utendørs der. Prix på Aurskog har i hvert fall tørkestativ, og nille, jernia og pytt og panne har også så vidt jeg vet .

Dette er en digital publikasjon som presenteres gjennom E-MAGIN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.