onsdag 26. mars 2014

Underlag for parkett

PROF 3mm parkett og laminat underlag med fuktsperre. Legges på betonggulv før legging av parkett eller laminat. PROF Legges med cm overlapp, mpr.

Ullpapp kan fortsatt brukes som underlag for parkett, men i dag finnes et underlag av skummet plast, såkalt Cellfoam. Dette gjelder både parkett, laminat og andre varianter som f. ICOPAL Gulvpapp er underlag for parkett, linoleum, plast gulvbelegg o.

Anvendes til underlag av parkett mot tregulv og betongdekke. Ja, men parkett- og laminatgulv stiller høyere krav til planhet enn andre gulv. Du kan legge parkett- og laminatgulv på alle plane, faste underlag der det ligger . Underlag parkett - Maxima og DuoGard Maxima og DuoGard. Parkettunderlag med høy densitet reduserer bevegelser og fare for knirking i gulvet, i tillegg er . Varmeisolerende underlag mellom gulvvarme (innstøpt i betongen? eller tenker du legge elektrisk varmefolie) og parkett er heller ikke noe . Forberedelse er viktig for å oppnå perfekt resultat. Før du legger det nye gulvet, må du sørge for å velge riktig underlag.


Retningsgivende demping av trinnlyd er dB. TUPPLEX PARKETT OG LAMINAT UNDERLAG SOM ER TRINNLYD DEMPENDE OG MED FUKTSPERRE. MM TYKK, 1KVM PR RULL Leveringstid ca. For eksempel vintermatte som isolerer nyutlagt betong, underlag for bunnsvill og.


Gummikork parkettunderlag kan brukes med alle overflate typer, inkludert flytende gulv (panel), tregulv, tepper, linos, PVC, gulvet kork. Trinnlydsdempende plate for flis og parkett. BRUK (flis): Betongunderlag; Alle gulvtyper som tilfredsstiller NS; Reaksjonsherdede underlag; Rissutsatte underlag . Ta hensyn til limprodusentens krav til primer for slike underlag.


Betonggulv som ikke tidligere har vært ment for legging av parkett må normalt . Tuplex fleksible konstruksjon hjelper til med å avrette mindre ujevnheter i undergulvet og gir et perfekt underlag for parkett og andre flytende gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.