onsdag 5. mars 2014

Pillarguri skifer

Ottaskifer er en type skifer som utvinnes i Sel kommune i Gudbrandsdalen av typen glimmerskifer. Det karakteristiske med denne skiferen er . Vi kaller skifer mange ganger for mulighetens materiale, med sine utallige kombinasjoner,.

OTTS1BSK204; Beskrivelse: Otta Pillarguri med børstet overflate. Ottaskifer er en type skifer som utvinnes i Sel kommune i Gudbrandsdalen av typen. Otta-Pillarguri Mørk: en mørk noe glinsende skifer, med grov overflate.


Ekte NORSK skifer som setter et flott preg på både hus og hytter Har kvm med Otta pillarguri naturskiffer sortering til salgs.

Ottaskifer er en koksgrå, nesten sort skifer. Det produserer to varianter av Ottaskifer, Pillarguri og Høgseter. Ottaskifer blir levert under markedsnavnene Pillarguri og Høgseter. Ottaskiferen er et helt unikt produkt som ikke finnes andre steder i verden.


Ottaskifer er en mørk skifer av bergartstypen fyllittskifer. Minera Skifer Otta Pillarguri Børstet 20x50. Slitestyrken gjør at skifer egner seg svært godt som gulv på kjøkken, bad og entré. Otta Pillarguri natur skifer fra Sigvartsen Steinindustri.


En slitesterk overflate som utendørs, over ti vil få en gylden patina.

Ardesiaskifer Italiensk skifer naturplan. Skiferlegging AS tilbyr salg og montering av alle typer norske skiferprodukter, herunder. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


UTEKJØKKEN: Kjøkkenet er laget av eieren selv av røft treverk og restmaterialer. Det gir uterommet et hyggelig og robust uttrykk. This Pin was discovered by Per Kjetil Holthe-Berg.


Vi har jevnlige kampanjer på kvalitetstein, blant annet skifer og granitt, for ute og. Hornblendene som er karakteristiske for Otta pillarguri brer seg utover som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.