fredag 21. mars 2014

Mur og pussmørtel

Tørrmørtel til innvendig og utvendig muring og pussing av tegl, lettklinker og betongblokk, samt til mindre reparasjonsarbeider innen murverk og pussarbeider. Den tilsatte hydratkalken gir en ekstra . Produkt: Scan Mur – og Puss M0-mm består av velgradert tørket san sement og tilsetningsstoffer.

Leverandør av trelast, byggevarer, jernvare, maling og interiør. Hos oss kan du handle på nett eller i vår butikk på Eidsvoll. OBS: Forskriftene som omfattes av dette dokumentet, er et resultat av produsentens eksperimenter og erfaring, og er blitt fremsatt i . KC-basert mørtel for vanlig murings- og pussearbeid i murmørtelklasse M(B).


Produktet finnes også i standardfarger med betegnelsen Farget Mur- og . Mursement brukes som bindemiddel i mur- og pussmørtel. Scan Mur og Puss mørtel 0-til arbeid innvendig og utvending på f. Norsk Industrivern AS er nå distriktslager for SIKA ferdigmørtler. Til grovpuss (utstokning), sluttpuss eller slemming på.


Mur- og pussmørtel på basis av sement og hydratkalk. Mur Pussmørtel A blandes maskinelt i ca.

Til mur og puss arbeider inne og utvendig, på f. Standard farge er grå, men kan også fåes i farget mørtel. Hey'di Mur og Pussmørtel er laget av sement, gradert sand og tilsetningsstoffer og benyttes til muring og pussing inne og ute på vegger av tegl, lettklinker, . Scan Mursement blandet med sand utgjør en Mur og Puss mørtel som er egnet til muring av lettklinkerblokker og teglstein, samt pussing ute- og inn. Heydi Mur og Pussmørtel MSide av SIKKERHETSDATABLAD Heydi Mur og Pussmørtel MSDS i henhold til EUROPAPARLAMENTS- OG . Helse, miljø og sikkerhetsinformasjon om HEYDI MMUR OG PUSSMØRTEL.


Nobbnr, GTIN nr (EAN), Produktnavn, Produktnavn Klasse, F-pak, Nobbpris (eks. mva.) 9 4642313 707209100001 Mur- og Pussmørtel, kl. Av sement, gradert sand og tilsetnings stoffer og benyttes til muring og pussing både inne og ute. The offer can be purchased in Coop Obs Bygg at 59 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.