onsdag 5. mars 2014

Jotun heftgrunn

Jotun Heftgrunning Universal hefter og fyller godt, samt at den er enkel å påføre og tørker raskt. Kan brekkes i A-baseresepter over Jotun Multicolor til tilnærmede lyse farger. Jotun anbefaler at man i tillegg til Teknisk Datablad (TDS) også ser på.

Jotun Heftgrunning Universal er en vanntynnet, meget luktsvak, hvit akrylgrunning. Produktet hefter og fyller godt, er lett å slipe og gir et godt underlag for. JOTUN KVIST OG SPERREGRUNNING LITER Kr 39- pr stk Flere valg.


JOTUN HEFTGRUNN UNIVERSAL LITER Kr 15- pr stk Flere valg.

Men like fullt er underlaget noe av det viktigste når du skal male. Heftgrunn universal Vannbasert grunning Kan benyttes til alle typer underlag i tørre rom. Grunningen tørker på ca timer og kommer i liter liter og 10.


Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp heftgrunn jotun billig i nettbutikkene. JOTUN HEFTGRUNNING UNIVERSAL er en grunning med gode heftegenskaper til de fleste underlag. Produktet hefter og fyller godt, er lett å slipe og gir et godt .

Heftgrunning fikser biffen - gleder meg til første strøk med maling i morgen! Jotun Heftgrunn Universal er en grunning med gode heftegenskaper til de fleste underlag. Produktet hefter og fyller godt, er lett å slipe og gir et godt underlag for . Fargeteamet til Jotun har valgt å male et skyline-mønster på sin vegg, og dette har falt i smak hos.


Tidligere malte flater kan grunnes med Jotun Heftgrunn. Grunning tak: Heftgrunn vannbasert, farge Egghvit 0502-Y - JOTUN; Toppstrøk tak: Lady Tak vannbasert glans 0 farge Egghvit 0502-Y - .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.