onsdag 15. januar 2014

Sponavsug jula

Bladene er vendbare, noe som betyr at du kan høvle med begge sidene. Høvelen har innebygd sponavsug og medfølgende sponpose, men kan også kobles til . Nødstopp er strategisk plassert på forsiden av høvelen, stuss til sponavsug finner du på baksiden.

Justerbar sagbåndhastighet og 5x 4mm stort sagbord med parallellanlegg; bordet kan vinkles 0–45°. Sponavsug kobles til via Ømm-tilkobling. Page of - Ting som IKKE bør kjøpes på Biltema, Jula, Clas. Hvis du ikke bor i et rekkehus kan det være en ide å sende et rør rett ut med en slik vifte: Avsug 2HK FAN2200.


Settet kan brukes og monteres på alle støvsugere, samt industristøvsugere. Med dette systemet vil - støv og partikler gå i støvboksen! Likevel hadde jeg fresen fra biltema montert i et fresebord fra jula.


Praktisk og rimelig mobilt sponavsug som kan betjene opptil flere trebearbeidingsmaskiner. Jula Norge AS, Solheimsveien 6– 14LØRENSKOG. Karsten sjekker filter i sponavsug, her har nå skolen laget en. Kombiner med vaierpakke, slange og sponavsug!


Title: Tykkelse- og planhøvler - Jula – Alt for hjemmefiksere til proffe. På maskinkroppen er det nødstopp og stuss til sponavsug.

Borrmaskin, TYKKELSESHØVEL (PLANHØVEL) SPONAVSUG.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.