mandag 6. januar 2014

Skruautomat

Effektiv skruautomat med høyt turtall 4-pols feltmagnet - mer effektiv, mindre og lettere. Skruautomat 18V for svært effektiv montering av gips, plater og terrasse, med skruer på bånd. En skruautomat har mye til felles med en elektrisk drill, men er spesialbygd for å håndtere skruer på bånd.


Det gjør ellers nesten håpløse oppgaver til en lek, . Skruautomat for rettbåndet skrue Senco DuraSpin DS55Frakt 1-arbeidsdager med DHL Skruautomat for rettbåndet skrue Senco DuraSpin DS5550. Makita skrueautomat 68X 4W som bruker båndede skruer. Med en skrumaskin fra Ergofast har du valgt en skruautomat med svært høy ytelse kombinert med lav vekt.

Produsent: Prisenhet: STK Minste salgsforpakking: STK = STK. Lett og kraftig automatskrutrekker i solid utførelse gir lengre holdbarhet. Makita bits til skruautomat 1mm Ømm stk. DuraSpin skruautomater øker hastigheten på innfesting med mer enn ganger mot å bruke en vanlig skrutrekker. QD76KE = Skruautomat for skruing på vegg, tak og gulv.


Vi leier ut et rikt utvalg av festemaskiner til de fleste typer jobber. Hos oss kan du leie boltepistoler, muttertrekkere, skrudriller, skruautomater og spikerpistoler av . Skal du skru opp gipsplater i himlingen eller på vegg? Her er verktøyet som sparer deg for timer.

Ved hjep av en skruautomat, er det lekende lett å feste . Makita gips skrue automat til båndet skrue Nesedel med enklere mating av skruene Båndet skrue 25-50mm Omstillbar rotasjonsretnin Slurekobling og redusert . Robust innmatingskonstruksjon i aluminium. Nesedel som forhindrer skruemating på skrå. Skrumagasin Hilti SMD skruautomat Byggmaskiner. Solid mater i aluminium for 25-55mm skruer.


Magasin for skruer, justering av skruelengdeog dybde uten verktøy. Effektiv ettermontering: magasinforsatsen til Bosch skrumaskin for gipsplater. Velbalansert og kraftig skrueautomat med høy kapasitet. Avtagbar automatenhet for enkelt bytte av bits; Automatisk . Skruautomat for skruing på vegg, tak og gulv. Senco skruautomat Duraspin DS5525-AC (230V) 25-55mm.


SKRUAUTOMAT 6843JX 470W 25-55MM - MAKITA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.