fredag 10. januar 2014

Port hengsler

Hengsel 111111111709. En enkel modell som holder grinden ordentlig stengt.

Jeg må prøve å få tak i kraftige hengsler til en etter forholdene stor og tung port, og jeg har ikke klart å beregne hva hengslene må tåle. Pass på at begge hengsler har samme stramming på fjærene. Illustrasjon på port med hengsler og låsetapp.

Venstrehengsler, men kan antagelig greit modifiseres til høyrehengsler. Fine hengsler i forbindelse med tømmerhus. Hengsler bør monteres i en stolpe som er solid nok til å ta vekten av selve. Hengslene bør få en distanse mellom stolpe og port på til mm.


Jeg har satt inn port nå på rekkverket på terrassen vår. Ellers må du kjøpe hengsler som er større, slik at akslingen kommer langt nok ut. Systemsikring og OSN gruppen tilbyr det største utvalget av låser, hengsler , dørpumper for alle typer grinder og porter.


Dersom man ønsker selvlukkende port benyttes ikke 16mm stabler. Hengsler for port i eldre stil, OOO PK Strong, Ukraina.

Prisen, Beskrivelse, Bilde, Tekniske spesifikasjoner. Skyveporten er motorisert med FAAC`s modell 721. Selvbyggerstolper med stenkledning og intergrert postkasse i anslagsstolpe. Betegnelse: Port (Betegnelse); Beskrivelse: Port med hengsler og lås . Hei, her er en del bilder som forslag på port. Bruke standard port hengsler og låser, men må nok settes på ekstra oversenter låser for å . Trenger du en ny port tilpasset din eiendom lager vi det på mål.


Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. DeLaval teleskopisk justerbar port. Denne veiledningen gir ingen rettigheter ved feilmontering av port eller medfølgende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.