torsdag 9. januar 2014

Montering av peisinnsats

Montering av peis er et av våre arbeidsområder. I tillegg kan vi hjelpe bedrifter og privatpersoner med montering av ovn. Montering av ovn og montering av peis krever at man tar hensyn til en del momenter.


Dette må man gjøre enten man velger å montere ovnen eller peisen selv, . Montering av gamle innsats-ovn i en grue peis = 900. Vi leverer peiser fra Nordpeis - en av Norges ledende leverandør av peis- og ovnsprodukter. Ovnsfag AS utfører også montering av kakkelovner.

Vi overleverer skriftlig dokumentasjon på utført arbei og varsler feiervesenet i den aktuelle kommunen om . Eieren av anlegget skal sørge for at det føres tilsyn og at nødvendig. Som ildsted menes frittstående vedovner, peis, peisinnsats, parafinbrenner hvor dagtank . Må festes oppe i høyre hjørne for identifikasjon av peisinnsats. Riktig montering og bruk er viktig for at du skal ha full glede av peisen.


Murmester Knut Ulveseth AS murer og sørger for montering av peis på Sotra og omegn i alle størrelser og fasonger, helt etter dine ønsker og behov. Design din peis med et peisinnsats fra Contura. Sintef-godkjent og P-merket av Sveriges Provnings- och forskningsinstitut.


Peis Montering - ovn, stålpipe, montering, pipe, vedovn, ildste jøtul,.

Pipe Eksperten AS er forhandler av produkter for reparasjon av skorsteiner, med . Monterer alle typer ildste Gratis befaring, Kvalitet til konkurransedyktige priser. Sette inn ny peisovn samt fjerning av gammel. Varmeforum leverer ovner og peiser av merker som Jøtul og Scan i Trondheim. Vi kommer gjerne innom deg for å se på muligheter for montering av ildsted.


Vi kjenner alle til den gode stemningen av å sitte foran en åpen peis, samtidig . Murer,Skorsteinsarbeider Trenger en murer eller èn som kan montere peisinnsats i pipavegg. Peisinnsatsen, målene: H: 5 x B: 6 . Vi har høy kompetanse innen montering av peiser, ildsteder og plassbygde peiser. Plassbygd Montering av peis og ovn-oslo-asker-bærum (3) peis. Har du først bestemt deg for at du skal installere ny peis eller bytte ut den gamle er det flere forhold å ta hensyn til.


Vi monterer ildsteder – raskt og effektivt ! Prosjekt: Aamelfot, Ålesund - montering av peisinnsats og innkled med brannplater. Enøketaten i Oslo kommune gir for eksempel støtte til mange tiltak, blant annet utskifting av vedovn eller montering av peisinnsats eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.