onsdag 8. januar 2014

Klatrepark vestfold

Aktivitetsparken i Vestfold ble åpnet i 20og var den første Høyt Lavt-parken. Høyt Lavt Kristiansand er Sørlandets største og flotteste klatrepark og ligger . Klatrepark - klatrepark, klatring, klatre, eventarrangører, frisbeegolf, aktiviteter,.

Ditt søk i Vestfold ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i. Images from Høyt Lavt Vestfold on instagram. Anbefaler alle å dra til Vestfold for å oppleve Skandinavias største klatrepark. I grønne omgivelser i hjertet av Vestfold finner du Høyt Lavt klatrepark.

Parken er nordens største, og tilbyr noe for enhver smak. Høyt og Lavt aktivitets- og fornøyelsespark i Vestfold. I tillegg til Høyt Lavt Vestfold med sine løyper og 2hindre, byr området på fine opplevelser i gavmild.


Inkluderer inntil Dagskort klatrepark Vestfold . Bildet er tatt i det som skal være Skandinavias største klatrepark, som Høyt amp; Lavt driver i Vestfol en halvtimes kjøring fra Larvik.

En gutt er sendt til sykehus etter at han falt ned fra en plattform og skadet seg på fornøyelsesparken Høyt og Lavt i Lardal i Vestfold. Stavern Buldreklubb har fått en fin start. Siden åpningen i mars har mer enn 4vært innom den selvbetjente klatreparken. Official travel guide for Vestfol Norway. Information about accommodation, activities, attractions and events in Vestfold.


Søk etter klatrepark vestfold ga Gule treff. Lågendalsveien 338 32Steinsholt (Vestfold). Vestlandets største klatrepark med 1apperater i trærne, gjennom løyper med varierende lengde og vanskeliggrad. Eksempelbilde fra Høyt Lavt Vestfold.


HøytLavt vestfold anbefales på det sterkeste . Vestfold #aktivitetspark #apekatter #klatrepark #hærliggjeng #liveterbestute #utno #høst. Har vært medeier i og drevet klatrepark i Vestfold i år. Jobber nå i tillegg til Rypetoppen som brannkonstabel og fagleder for urban .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.