onsdag 8. januar 2014

Hattehylle 60 cm

En hattehylle benyttes både til å henge opp klær, og til å ha en hylle. Hattehyllen har en lengde på cm og er ideell for de mindre entreer.

Classic er cm bred og har to hyller og to ankerkroker og er laget av svart . Passer til vegghengte og frittstående modeller. Perforert metall med konsoll, dybde cm.

Sammenlign tilbud på Hattehylle cm i kategorien Oppbevaringsmøbler fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av . Classic 6Hattehylle 60cm, Hvit, Gunnar Bolin, Essem Design. Pris: 9kr Fri frakt over 10kr RoyalDesign. Pris: 9kr Fri frakt over 10kr RoyalDesign. Størrelse montert: Bredde: cm, Høyde: cm, Dybde: cm. Jeg har en alkove i gangen som er 1cm bred og cm dyp.


Her skal jeg henge opp hattehylle med stang under, knagger og skostativ i . Jeg har 1cm til rådighet og trenger en hattehylle med kroker. Images and videos in instagram about hattehylle, goldpix, Instagram. Vintage hattehylde i de skønneste farver cm lang 4kr. Hattehylle 1Uten knaggrekke 1cm. Hattehylle Polo i alugrå utførelse, leveres med knagger og hylle.


Gunnar Bolin designet på slutten av 50-tallet den kritikerroste hattehyllen Classic. Noe bruksslitasje på treverket i overkant av hyllen, men ikke på sidene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.