onsdag 8. januar 2014

Gulvspon 22mm

Når platene forlater fabrikken har de et fuktighetsinnhold på ±2 . Anders Trelast AS kan tilby sponplater i standard nominell tykkelse på gulvspon som er 22mm, med not og fjær på alle fire sider. Hva er ukens kupp pris på mm gulvspon ? Sponplate mm med spor er en sponplate som helt erstatter standard sponplaten som vanligvis legges på trebjelkelaget. På bjelkene kan du legge minst mm gulvbord direkte, eller du legger en mm bærende gulvplate, og på dette legges det gulvet du ønsker. Hei, kan jeg bruke sponplater (22mm) på gulvet i et hobbyrom i kjelleren?


Men mindre menignsløst enn 22mm gulvspon.

Jeg har alltid brukt 22mm gulvspon til kasser i bil siden MDF ikke er glad i fuktighet. Jeg har aldri hatt noen nevneverdige problemer med disse. Gjengeløst parti øverst på skruen, gjør den ideell for montering av mm Gulvspon til trebjelkelag. Fikk råd om å skifte bunnplaten på min 16 noen som har gjort dette og har fotografert prosessen?


Jeg har 22mm gulvspon liggende, kan dette . Gulvspon leveres som standard (P4) eller fuktbestandig spon (P5), mens veggspon som standard (P2). Byggelit Contifloor har platetykkelse mm og standard- dimensjoner 620. Kantprofiler til Byggelit mm Contifloor og mm.


Arbor Standard Gulv mm er godkjent brukt som frittbærende undergulv på bjelkelag eller tilfarere av tre med cc cm i bolighus og andre bygninger.

Hvis kassa skal være stor, så stiver du av litt innvendig ;) Aner ikke størrelse på kasse til elementet ditt. Bærebjelke x 1mm monteres med senteravstand 6mm på bærende vegg- konstruksjon. På oversiden av bjelkelaget legges mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.