fredag 10. januar 2014

Butinox fargekart inne

Scanox har lansert et nytt fargekart, Butinox Interiør – nøytrale fargetoner, med farger som hvitt, grått og beige. Spesialmaling til grunnmur i nordisk klima; Beskytter effektivt mot svertesopp; Nymalt utseende i lang. Butinox Futura grunnmur har god hefteevne og dekker godt.

Butinox Tak Vegg er en løsemiddelfri og silkematt vannbasert maling for innendørs bruk. Oljemaling Interiør Butinox L Treverk - panel- lister - metall Butinox Interiør Oljemaling luktsvak oljemaling for innendørs bruk. Ser at Coop Obs Lagunen har tilbud på Butinox tak- og veggmaling 07. Har malt taket på arbeidsrommet med matt hvit farge, og synes det er .

Spesialmaling for grunnmur med års skriftlig garanti på farge og glans. Butinox Futura Grunnmur er en meget værbestandig akrylmaling med svært god farge og glansholdbarhet med års skriftlig garanti på farge og glans. REGISTRER DIN MALINGSMAPPE OG BUTINOX FUTURA GARANTIER.


RS SKRIFTLIG GARANTI PÅ FARGE OG GLANS FOR HELE HUSET. Det fins et hav av forskjellig inne- og utendørsmaling og beis. Tidligere malt strie vaskes med Butinox Husmaling og etterskylles med rent vann. Se gjerne Butinox Fargekart inne for tidsriktige fargetips og ideer. Vegg Butinox Futura Maling 6Gammelrød Detaljer Butinox Futura Dør og Vindu maling 929.


Tyrilin interiørbeis få fjellets vakre farger og lød - inne på hytta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.