onsdag 25. desember 2013

Terteform med løs bunn

Aluminium med anodisert overflate; Det anbefales alltid å smøre formen med bakespray eller smaks . The offer can be purchased in Jernia at NOK. Sammenlign tilbud på Terteform i kategorien Gryter, panner og bakeutstyr fra en.

Paiform med løs bunn Ø220mm Rustfritt stål. Varenummer9516008; Øvre diameter2mm; MaterialeRustfritt stål; Standard salgspakning1. Smør en stor paiform eller en terteform med løs bunn om du har. For å unngå at bunnen buler under steking, er det lurt å toppe paiformen med aliminiumsfolie .

Bak kaken i en terteform med løs bunn, ca.

Rull deigen rundt kjevlen når du skal ha den over i terteformen. Det enkleste er å bruke en terteform med løs bunn. Dette er en vanlig fransk epledessert, men vi har byttet ut aprikossyltetøy med hjemmelaget ripsgelé. Kjøkkenmaskin med kniv (til terten, men kan også lages for hånd); Terteform med løs bunn; Kjevle; Mynter eller keramiske kuler til blindsteking . Hell kjeksblandingen i en terteform med løs bunn, cm i diameter. Fordel kjeksblandingen godt og klem det sammen som til en bunn.


Prikk bunnen med en gaffel og blindstek med bakepapir og tørkede bønner eller . Kjevle deigen ut og bruk en terteform med løs bunn eller en kakering på 24cm bredde, 5cm høy. La litt av deigen henge over kanten når du . Bunnen er laget i porselen og det er enkelt å fjerne formen med bare et klips. Smør en terteform (ca. x cm) med løs bunn. Trykk deigen ned i formen og stek den ved 165˚C i ca.


Kjevle ut deigen og fordel den i en terteform med løs bunn eller en kakering. Fordel massen i terteformen og stek kaken i en forvarmet ovn på 200°C i ca 25 . Fordel trykk massen i en rund terteform (med løs bunn), Stekes på 1grader i minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.