torsdag 26. desember 2013

Sparkle gulv

Den er perfekt der underlaget er så dårlig at det er van- skelig å sparkle rett på gulvet, eller om du skal lage nytt gulv der bygningsdeler kan bevege seg ulikt, . Ved bruk av Weber gulvavretting kan du enkelt rette av gulv slik at det blir plant og. Forbehandling av alle typer underlag som skal avrettes og sparkles med .

Det er derfor viktig at man velger løsninger og . Overflaten som skal sparkles skal være ren, fri for støv og fett. Eventuell sementhud på nystøpte betongflater må slipes eller slyngrenses for god heft mellom . Ny sigefri sparkelmasse fikser vegger og gulv på en kaffekopps tid!

I tillegg til å sparkle overganger på gulv er ARDEX RRAPID velegnet til f. I flytende gulv kan det være behov for ytterligere fuger, avhengig av konstruksjonen,. Etter dette forarbeidet skal underlaget primes og sparkles eller avrettes. Det viktigste kriteriet for et godt resultat er at underlaget er plant. Det sjekkes med en rettholt som skyves over gulvet. Hetland har gitt QUALITY BYGG AS en positiv omtale for oppdraget Sparkle gulv og legge fliser.


Skal man derimot sparkle gamle papirtapetskjøter, bør man bruke hurtigsparkel. KombiRappid egner seg godt til reparasjoner på gulv inne, . Før du setter opp strie, maler eller tapetserer, sparkles gipsen for å få en slett overflate.

Dersom du har takhøyde nok, vil et flytende gulv på hard isolasjon være enkelt å. Gulv skal ha varmekabler (har elektriker). Norgips Gulvplater benyttes som underlag for gulv av tre, tepper, gulvfliser. Skader kan oppstå som følge av uhell og masive gulv vil alltid ha sine små inperfektheter. Videre har vi høykantparkett som alltid må sparkles. Minimum lagtykkelse er mm, der man ønsker å sparkle tykkere lag, over mm,.


På gulv kan Hey'di Express overmales med egnet gulvmaling som ferdig . For skal du få fine nye flater på vegger, tak og gulv, så må det faktisk rives. Det skal altså være mulig å få en ny slett veggflate uten å sparkle. Er det et gammelt gulv under, må du først sjekke om det er plant.


Fordypninger sparkles eller bygges opp med ullpapp eller avispapir. Har gulvet for mange ujevnheter må det slipes og sparkles for å bane vei for det nye gulvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.