mandag 23. desember 2013

Kule til flaggstang

Vi har et bredt utvalg av flaggstangkuler, flaggliner og annet tilbehør til flaggstenger. Produktbeskrivelse: Pris: Antall: Kjøp: Flaggstang i glassfiber komplett 6m. Komplett med fot kule line og krysshollt.

Tagger: vimpler flagg flaggstang feste for flaggstangkule. Dette bør du tenke på før du kjøper flaggstang.

Det vanlige er å få med kule (til toppen av flaggstangen), enkelt feste, og line. Sapas flaggstenger i aluminium er en av markedets eldste industriproduserte flaggstenger. Standardflaggstengene fra Sapa leveres inkl. Borring av flaggstang med bolter M20x250.


Forlenger topp 9m til flaggstang 7-20m. Flaggstangkulen bør være med gjennomgående line, slik at den kan brukes med utvendig og innvendig line. Flaggstang i laminert trykkimpregnert furu.


Våre stenger leveres i laminert trykkimpregnert furu. Stengene er firkantet i roten og leveres med kule i hardved med .

Aluminiumstangen leveres med rør for nedstøping, kule i gullfarge, line i terylene og linefeste i plast. Stangen leveres med markfeste, sølvfarget kule, flaggline i terylene og linefeste i plast. LAV VEKT En meter flaggstang veier bare kilo og nedlegging av. Det er utarbeidet egen, komplett monteringsanvisning for alle våre flaggstangmodeller.


Flaggstang kule og line følger med flaggstangen. Selges snarest, da det er barnedåp neste helg og den . Flaggstang - flaggstang, flagg, aluminium, flaggstenger, rekkverk, vimpel, vimpler, trapperekkverk, utvendig, gelender, montasje - Finn firmaer, adresser, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.