mandag 23. desember 2013

Hvordan lage trapp

Følg trappeformelen: opptrinn + inntrinn = 6mm. Veiledning tekniske krav til trapper fra Direktoratet for Byggkvalitet. D-bilde, slik at du får se hvordan akkurat din trapp vil bli.

Med tanke på ergonomi og sikkerhet, er det utført noen regler for hvordan en trapp skal bygges. Lag gjerne en tegning av trappa du velger. Maks opptrinn for en utendørs trapp er cm, noe som gir et inntrinn på cm.


Monteringsanvisning og arbeidsbeskrivelse for trapper.

Legg et jevnt lag med grov grus over (eks 0-mm knust masse). Rillede bord kan anbefales i trapper, gangbaner, brygger og steder der man ellers. Levetiden på trykkimpregnert tre kl AB er 20-år, avhengig av hvordan . Følg våre tips og råd og bygg din egen trapp i hagen. Her er noen bilder som kanskje kan forklare prosessen:) Dette er en genial måte å lage trapper på, særlig om man skal lage trapper med . Trappen opp til etg var en hønsetrapp i vinkel og var veldig smal(ca cm).


Last opp dine før-, under- og etterbilder, samt skriv noen ord om hva du har gjort, og hvordan du utførte. Pusse opp trapp, bygge inn trapp, lage garderoberom. Trappen i huset er ikke bare et funksjonelt element.


Derfor er det svært viktig at den kombinerer pålitelighet, brukervennlighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.