onsdag 25. desember 2013

Fyring i ny vedovn

Får du ikke skikkelig fyr på den nye peisen eller ovnen din? Nå vil bransjen lære nordmenn å lære seg å fyre i ovnen. Om du bryr deg om miljøet bør du bytte ut din gamle vedovn med en moderne,.

Fikk montert inn ny ovn for ca mnd siden. Vedovnen er utelukkende beregnet for fyring med døren lukket, og det. Når vedovnen er ny, kan det oppstå en spesiell lukt som følge av at det kan sitte. Her er deres råd om fyring i både nye og gamle vedovner:. Hva er forskjellen på å fyre med god trekk i en gammel ovn og i en ny ovn med . Les også: Han kommer med følgende skrekkeksempel overfor bt.


De nye ovnseierne fyrte fornøyd i sin nyinnkjøpte ovn. Mange forhandlere er flinke til å lære opp kundene sine, og ofte følger det med en instruksjons-dvd når man kjøper en ny ovn. Hvis du alltid har dårlig trekk i pipa, og det er tregt å fyre opp, så anbefaler jeg at du åpner vinduet hver.


Jøtul står klar til bruk i hjemmet, men før du besøker disse er det et par. Når man skal installere en vedovn eller en peis er det noen ting man må ta .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.