søndag 22. desember 2013

Bord til kapp og gjærsag

Bosch arbeidsbord for ergonomisk og riktig arbeidshøyde. Robuste sideforlengelser til saging av lang kledning. Bosch bord til kapp- og gjærsag GTA 38Professional.

Et fleksibelt arbeidsbord fra Bosch til lage emner. PTA 24gjør arbeidet behagelig og fleksibelt. Kappsagbordet har sideforengelser til sagning av lang kledning og passer til alle PCM-kappsager fra Bosch.


Har ei DeWalt kapp- gjærsag, uten bord.

Med forlenger til styreskinnen kan sagen rekke enda lengre. Stabilt bord som passer de fleste kapp- og gjærsager. Enkel og behagelig transport til arbeidsplassen.


Nytt og uåpnet Bosch bord til kapp- og gjærsag GTA 38Professional selges. GTA 38Professional passer til nesten alle kapp- og . Kjøp et skikkelig bord\stativ til saga med en gang. Dette produktet er kun tilgjengelig for henting i butikk. Stengene kan understøtte opp til 2kg med maksimal fleksibilitet og kapasitet .

BORD: Et bord gir deg riktig arbeidshøyde og godt anlegg. Det finnes utstyr til kapp- og gjærsager som gjør at du kan jobbe mer nøyaktig og mer effektivt. Sammenleggbart sagbord som er enkelt justerbart i høyde og lengde.


Kapping kalles det når du sager på tvers av fiberretningen i treverket, du kapper et bord til riktig lengde. BOSCH bord til kapp- og gjærsag PTA 24(0603B05000) - Type: Verktøy. Sagen har uttagbar slidefunksjon og har Exactline-laser.


Den er utstyrt med LED-arbeidslys og et solid bord i formstøpt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.