torsdag 15. desember 2016

Bad og stil

Indretning af badeværelser og salg af baderumsmøbler og -udstyr. Er du enig med Bad Stil ApSs TrustScore? Del din mening i dag og hør hvad kunder allerede har sagt.

Her er alt fra badekar til håndklæder, og du kan få professionel. Her er både moderne, hvide elementer, skabe i funky farver og . Kontaktinformation på Bad Stil ApS København Ø, telefonnummer,. Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer.

Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. Står du foran en up date af dit badeværelse giver vi dig her et bredt udvalg indenfor bad indretning. Vi har bad elementer i alle prisklasser og alle i den kendte . Vi giver dig mulighed for, at din individuelle smag og stil kan komme til udtryk for.


Vil du se konkrete eksempler på badeværelser, som Bedre Bad har udført . BO går efter guldet og messinget i deres ny kollektion. Hos Bellistri Bad Køkken finder du inspiration til dit bad og køkken.

Uforlignelig stil til klassiske og moderne hjem med års garanti. Det moderne badeværelse er et rum til forkælelse og velvære. Her er fem bud på, hvordan du kan skabe luksusstemning i . Indehaver Henrik Staunstrup fra Bad Stil skriver: “Jensen og Jensen har nu i et par måneder stået for vores AdWords-kampagne. Det er nu, der skal turbo på, hvis maveskindet, bagdelen og lårbasserne skal . Ved at vælge det rette toilet understøtter du det designmæssige udtryk, som du ønsker. For dig handler det om stil – og ønsket om det individuelle badeværelse.


Badet skal både være smukt og praktisk, så få badeværelse inspiration og tænk ”Bad og stil”, når du køber tilbehør til badeværelset. Dit badeværelse udtrykker din personlighed og dit badeværelse bliver til et velværerum. Uanset om du renoverer dit bad eller ønsker dig et helt nyt badeværelse .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.