torsdag 11. februar 2016

Fliser danmark

Firma med egne designs - fliser og klinker fra hele verden. Endvidere NBK facadetegl, glasbyggesten, mosaik klinker, antik marmor, klæb og fuge. Vi har flere forskellige fliser til både indendørs og udendørs i lækre kvalitet.

I vores webshop finder du over 10varer, og vi kan levere et stort udvalg af fliser, klinker og mosaik til konkurrencedygtige priser til hele Danmark. Hos Bad og Fliser forhandler vi kvalitets fliser, klinker, bordplader, VVS udstyr m. Danmarks største udvalg i fliser og mosaik. Flisehuset er specialiset i fliser og vi leverer over hele Danmark.

Hos os finder du et stort udvalg af fliser fra hele verden, masser af gode tilbud og vejledning om . Danmark tilbyder både detailhandlere og grossister tjenester. Grossist med stort lager af fliser og klinker i Danmark. Vi tilbyder dag til dag levering via effektiv distribution i hele Danmark. Fliser af natursten, terracotta, skifer og væg fliser.


Fransk landkøkken, AGA komfurer og alt til badet hos Fired Earth. ARTTILES er keramiske fliser, mosaik, kakler og klinker der håndlaves i Danmark af billedkunstnerne Trine Galschiøt og Anette Nørmark i deres Københavnske . Danmarks bedste flisebutik på nettet- med et stort sortiment af fliser og mosaik. Fliser og klinker til ba køkken, trapper, gulve, facade og industri. Med mere end års erfaring importerer vi selv vores store udvalg af fliser og klinker fra Italien, Portugal, Spanien, Tyskland m. Fliser i alle afskygninger hos Næstved Flisecenter. Vi er specialister på fliser, klinker, mosaik og badeværelsemøbler.


Unikke og personlige løsninger og med vores meget kyndige personale vejleder vi dig til dit . Hos os får du professionel rådgivning og masser af inspiration. Lån prøver af fliser og klinker med hjem og se hva der passer til dit hjem. Eksklusive italienske fliser, klinker og mosaikker i Aarhus til badeværelse, køkken og stue fra bl. File under Pop, Bisazza og Casa Dolce Casa.


Italienske fliser af absolut højeste kvalitet, fra en af verdens førende fabrikker. Fliser af granit, natur skifer, travertin og sandsten til terrassen, og Borgsten og granit . Hos DK Fliser har vi et stort udvalg i fliser og klinker til alle dine projekter. Reklamationsret på måneder; Levering i hele Danmark; 1 sikker online .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.