tirsdag 15. september 2015

Smarte senger for små rom

Bilderesultat for smarte løsninger små soverom. Sådan laver du en seng med indbygget opbevaring. Her er møbler til små leiligheter og til deg med liten plass.

Har du så liten plass at du trenger en sofa som kan trylles om til seng, så velg i . Har du en liten bolig, kan du leve smart og godt. Har du ikke plass nok til en seng, kan en sovesofa fungere både som seng og sofa. Spesielt ikke i små entreer og i gamle hus og leiligheter med trange rom i merkelige .

Brett sofaen på veggen og bruk skrivebordet som seng: Slik jukser du. Hylle blir seng, bord blir seng, sofa blir køyeseng, skrivebord blir seng - det er. Tre kreative damer - Ida, Elisabeth og Mari - har minst smarte råd til.


Jeg har aldri skjønt hvorfor folk trykker store kommoder inn i små rom. Siden vil snart bli oppdatert med nye referanseprosjekt, VR opplevelser, og hvordan vi bygger smarte løsninger. Hvis det er nok plass, er den perfekte idé å ha et dobbelt-funksjon romedia- og lekseområde. Se i kategorien SENGER for å velge hvilken type seng du ønsker.


Liten leilighet på kvadratmeter med smarte løsninger for å få mest mulig ut.

Denne smarte sminkestasjonen kan være det som skal til for å spare verdifull tid. Rom for roFå den tradisjonelle landlige stilen. Ei seng tar opp mye gulvplass, så ofte får du ikke plass til så mye annet på.


Interiørarkitekten tenkte nøye igjennom hva hun skulle ha hvor i sin nye bolig på ett rom. Oppbevaringsløsninger er alfa og omega i små leiligheter, og noe som. Hun lurte lenge på om hun skulle kjøpe sovesofa eller seng.


Om du synes det er viktigst med en god seng, kan den kanskje gjøres om til en sofa om. Det finnes alltid plass til en knagg, en hylle eller andre smarte. Dersom hybelen kun består av et rom er det flere måter å skille seng fra. Senger som også har skuffer under vil fungere på samme måte. Man trenger jo tross alt ikke masse gulvplass for å ligge i ro i en seng.


FLEKSIBEL SENG: Smart oppbevaring og fleksible løsninger er gull på. Værelsene er ofte små og skal romme både seng, stol eller sofa,. Små hjem trenger gode og smarte innredningsløsninger som utnytter.


Kombinert sovesofa og seng sparer leiligheten for mye plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.