torsdag 10. september 2015

Liten vinkelsliper

Har ved en del anledninger hatt behov for å kappe med diamantskive på trange områder. Vanlig 125mm vinkelsliper blir alt for stort. Kraftfull og praktisk vinkelsliper for kapping, sliping og rustfjerning.

Spindellås for raskt og enkelt skivebytte. Sidehåndtak med tre ulike håndgrepsposisjoner, . Kraftfull vinkelsliper for kapping, sliping og rustfjerning. Liten 1mm vinkelsliper med 1200W PROTECTOR II motor - forbedret motorteknologi som gir høyere ytelse og bedre støvbeskyttelse og . Bosch GWS 7-1er en kompakt og liten vinkelsliper med en 7watts motor. Den kompakte designen og en imponerende vekt på kun kg gjør den til å . Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp Vinkelsliper Liten billig i nettbutikkene.


Sjekk priser på milwaukee liten vinkelsliper. Kjøp milwaukee liten vinkelsliper billig i nettbutikkene. Vinkelsliper, trådløs, 1mm, uten batteri, V. Du er her: Verktøy Elektroverktøy og maskiner VINKELSLIPER 9558HN.

Meget liten vinkelsliper som er ergonomisk utformet. Liten vinkelsliper av type BlackLine A1500watt. Meget liten vinkelsliper - ergonomisk utformet. Labyrintkanaler i motorhus beskytter ankel og viklinger mot forurensninger som kommer med kjøleluften. Liten og hendig vinkelsliper på 720W fra Makita.


Gummiert håndtak gir en stabil og sikker arbeidsstilling. NOK15Førpris:NOK65Rabatt - inkl. Milwaukee liten vinkelsliper 125mm skivediameter . Vi har testet Stanleys batteridrevne vinkelsliper, som bruker 1mm slipeskiver.


Stanleys batteridrevne vinkelsliper er en liten maskin til 1mm skiver. Kraftig liten vinkelsliper med lite hode som gjør det enkelt å komme til trange plasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.