mandag 8. juni 2015

Sykelig overspising

Forskjellen på bulimi og sykelig overspising er at ved overspising vil ikke personen prøve å kvitte seg med maten ved å kaste opp. Først og fremst så har jeg aldri fått noe diagnose på overspising, men har riktignok så og si samtlige. Overspising er et fenomen som har vært gjenstand for mye debatt.

I lengre tid har leger og andre behandlere lagt merke til at behandling for . Disse forstyrrelsene omfatter anoreksi, bulimi og sykelig overspising. Jeg har utviklet et stort problem, nemlig sykelig overspising. Da gikk det heldigvis over, og jeg klarte å ta .

Likevel er det mange som overspiser, gjerne en eller flere ganger om dagen. Det er ulike grader av overspising, men sykelig overspising, som . EN DAGSRASJON: Å spise en mengde som dette i løpet av en dag, er ikke uvanlig for en person som lider av sykelig overspising. Man regner med at sykelig overspising rammer to til tre prosent av verdens befolkning, mens opptil to prosent kun har en periode hvor de . Bulimi skilles fra patologisk (sykelig) overspising med rituelt preg, også kalt tvangsspising (engelsk: binge eating disorder).


Rolig og behersket forteller hun hvordan livet hennes har vært dominert av en bunnløs sultfølelse og sykelig overspising.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.