onsdag 10. juni 2015

Innleggspute 45x45

Høie Dun innleggsputer er puter fylt med små andefjær, og har trekk i duntett og stødig 1 bomullstwill. Innleggspute naturfyll, 45xcm, 6g, 1000. Innleggspute med fyll av dun og fjær, med bomullstrekk.

Måler 45xog passer i putetrekk av samme størelse, eller til et trekk i 40xsom du vil ha litt kompakt. Innleggsputer fra Mascot Høie i god kvalitet. INNER innerpute, hvit Lengde: cm Bredde: cm Fyllvekt: 3g.


INNER innerpute, hvit Lengde: cm Bredde: cm Fyllvekt: 8g.

Ellos Home Hvit Innerpute med fjærfyll 40xcm. Ellos Home Hvit Innerpute i 2-pk 50xcm. Lene Bjerre Kremhvit Marelle Pute x cm . Vi tilbyr puter og trekk og produktet Innerpute 45XCm:innerpute for kr. Vi har også andre møbler og hjemmeinnredning samt utemøbler for rask leveranse!


Våre innleggsputer fra Mesterdun gjør dine sofaputer fyldige, med et naturlig uttrykk. De er fylt med finsortert andefjær og har et dunlerret i 1 bomull, noe . Sammenlign tilbud på Innerpute 45xi kategorien Husholdningstøy fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Husholdningstøy . Mål: ca x cm – trekket passer til en innleggspute på x cm da det skal strekkes litt for å sitte pent på.

Strikk riller frem og tilbake med 2rette og vrange, på baksiden strikker du . Kan fylles med innleggspute i feks dun eller du kan bruke dine gamle. Strikkefasthet: m glattstrikk med dobbelt garn i bredden på p nr. Vårt ønske er å tilby kvalitetsprodukter i tidsriktige farger og design, til gunstige priser. STRIKKEFASTHET m mønster på p nr = cm.


Strikk en prøvelapp og sjekk strikkefastheten. Ble kjøpt i forbindelse med visning, da jeg trengte flere puter. Knitting tension, masker glattstrikk på pinne nr 5½ = cm. TIlbehør (oppskrifter), Innleggspute 45xcm.


Finnes i mange farger og matcher gardinhøydene. Trenger du ny hodepute - hva med en i myk, luftig dun? Bruk innleggsputer med dun og fjær, så får pynteputene ekstra god form og spenst.


Det dukker stadig opp nye design, så ta turen innimellom for å se om det har dukket opp noe nytt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.