tirsdag 9. juni 2015

Ildfast mørtel

Hey'di Ildfast Mørtel er en sementbasert tørrmørtel med høy varmebestandighet som benyttes til innmuring av røykrør, pussing av brannmur, muring av ildsteder, . Hey`di Ildfast mørtel kg er en sementbasert tørrmørtel med høy varmebestandighet som benyttes til innmuring av røykrør, pussing av brannmur, muring av . Weber Ildfast mørtel er en tørrmørtel beregnet til bruk ved høyere temperaturer enn det normale murmørtler kan klare.

Vanlig tilslag (sand) tåler ikke temperaturer . HEY'DI ILDFAST MØRTEL Tørrmørtel til innmuring av røykrør m. Hey'di ildfast mørtel Lim Leire kg. Hey'di Lim Leire er en tørrmørtel basert på ildfast sement som brukes til muring av røykløp i piper og .

Liggende ildfast stein må støpes fast i ildfast mørtel eller sementmørtel (betong) – murmørtel vil sprekke. Steinen må trekke i vann noen minutter, slik at den er . Til utskiftning av feieluker og montering av innmuringsstusser i pipe anbefaler vi å kjøpe minst tuber med ildfast mørtel. En tørr ildfast mørtel som er tilsatt en andel ildfast sement, leveres i kg sekk.


Finja Ildfast mørtel er en hydraulisk mørtel basert på brent ildfast leire (chamotte) med høy. Tørrmørtel til muring av ildfaste stein- og skorsteinskanaler m. Ildfast mørtel er et sementbasert produkt som brukes til muring av ildfaste stein- .

Benyttes til innmuring av røykrør, pussing av brannmur, muring av ildsteder, piper m. Til knasefuger i ildsteder anbefales Hey'di Lim Leire. Enkomponent, ferdigblandet, sementbasert, fiberforsterket kraftig mørtel, spesielt formulert for brannbeskyttelse (ildfast mørtel) i konstruksjoner under bakken. Jeg har tettet gammelt hull i icopalpipe, og satt inn nytt røykrør der jeg har brukt ildfast mørtel. Hvor lenge må jeg vente før jeg kan male?


Ypperlig til liming av leca innerkjerne og festing av røykinnføring. Til muring av piper, peiser, ildsteder og røykrør mm. Adda Ildfast Mørtel er en spesialmørtler til reparasjon, støp og innfestning! Den kan brukes som tørrmørtel til innmuring av røykrør - pussing av brannmur - muring .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.