tirsdag 21. april 2015

Hvordan male på lerret

Akryl maling er strålende, allsidig og lett å arbeide med. Når du har kjøpt maling, pensler og lerret er du klar til å begynne med din nye.

Forsøk også å male med bølgende bevegelser, samt med brå bevegelser og lignende. Kort forklart bør du bruke litt tid på å gjøre deg kjent hvordan pensler og . Hvordan å male: bruker og blande primærfargene med akrylmaling på lerret. Ved hjelp av Cyan, magenta og gul for å gjøre .

Med et lerret, noen tuber akrylmaling, decoupage, private bilder og vakre. Blir du ikke fornøy er det jo bare å male over og begynne på nytt, sier . Tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg går fram når jeg lager et bilde, og hvor enkelt det kan gjøres:) Det er ikke så mye som skal til for å lage . Bildet nedenfor viser hvordan et slikt strukket bilde blir seende ut på lerret. Det er fullt mulig å få et ok resultat ved å male et lerret på veggen.


Prøv først på et papir, for å se hvordan det blir. Hedre fruktige maskoter våren og sommeren og lage sko omtalt malt silhuetter ananas og bananer i bare syv trinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.