onsdag 22. april 2015

Ferdigtapetserte veggplater

Alle Huntonit veggplater med glatt overflate samler lite støv og er svært lettstelte. De er enkle å holde rene og har også den fordelen at de lett kan overmales. Ferdigtapetserte plater: Har man en vegg som er uegnet for tapet, er ferdigtapetserte veggplater et godt alternativ FOTO: OKKE BLOEM.

Vurderer du å legge ny tapet, men vegrer deg for å slåss med lim og luftbobler? Nå kommer det ferdigtapetserte veggplater som kan monteres rett på veggen . Det har aldri vært enklere å få tapet opp på veggene. Med de ferdigtapetserte veggplatene, Walls4You, slipper du å tenke på sparkling, pussing og tapetsering . Har du en vegg som er uegnet for tapet, kan ferdigtapetserte veggplater et alternativ.


Et stort utvalg ferdigtapetserte veggplater. Veggplater med ferdig pålagt fibertapet i topp kvalitet og lekkert design. Nå kommer det ferdigtapetserte veggplater som kan montere. Ferdigtapetserte plater gir deg ny vegg på 1-2-3. Det siste på markedet er høykvalitets sponplater for vegg med ferdig pålagt fibertapet i topp kvalitet og lekkert design.


Jeg har en vegg på ca 5m (med en dør) som skal ha veggplater. Det må settes opp nøyaktig stenderverk, og platene monteres. Ferdigtapetserte plater: For å slippe det møysomme forarbeidet med å lage slette vegger til tapetet, kan du bruke veggplater for å unngå problemet.

Tapet er i trendbildet som aldri før, og med Walls4You får du et bredt utvalg av ferdigtapetserte veggplater i tre kolleksjoner. Planlegger du oppussing eller er i gang med nybygg, kan ferdigtapetserte veggplater være et alternativ. Med Rustic Oak fra Walls4You får du en trendy og varm look i ditt hjem. Walls4You er ferdigtapetserte veggplater fra Forestia, og super enkle å montere selv! Using different patterns and colors the possibilitites are endless.


Also learn how to make a coffee table from an old trunk! Walls4you til Byggma er ett av de nye konseptene og består i tapetdesign på sponplater . For deg som ikke er så glad i å sparkle pusse. Dette er ferdigtapetserte veggplater med låseprofil. Ved bestilling av plater i lengde 2600mm er . Bruk ferdigtapetserte veggplater neste gang du skal fornye et rom! Med veggplater fra Huntonit får du enkelt den flotte landlige stilen.


Kanskje Huntonit veggplater i Soft Menthol er noe for ditt kjøkken? Få The Hamptons look med ferdigtapetserte veggplater fra Forestia!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.