fredag 6. mars 2015

Sykkeloppheng vegg

Noen velger å ta med sykkelen inn i leiligheten, men mange har en bo skur, garasje eller annen mulighet for . Cycloc Endo Sykkeloppheng Kult sykkeloppheng! Cycloc Solo Sykkeloppheng I mange farger!

Feedback Velo Hinge Fikst sykkeloppheng for vegg. Bare et utvalg av våre produkter er presentert på sport1. Sykkeloppheng: Lag et lekkert oppheng til sykkelen.


Enkel krok med gummitrek som kan monteres både på vegg og i taket.

Kan brukes til både sykkel og andre ting som skal lagres trygt. Kjøp MERIDA STATIV FOR VEGG OPPHENG SYKKEL på Merida Store. Vi tilbyr et bredt spekter av utstyr til sykkel og syklist.


Clug L Bike Rack Wall mount, sykkelfeste for vegg. Clug M Bike Rack Wall mount, sykkelfeste for vegg. Kan foldes sammen for å spare plass når den ikke er i bruk. Kommer med to kroker for oppbevaring av hjelm o. To stk sykkeloppheng til vegg selges billig.


Hvis man setter den opp av en vegg risikerer man at den velter, samtidig me.

I stedet er en sykkeloppheng den perfekte måten å lagre sykkelen på mens du . Sykkeloppheng opp til 20kg til alle typer sykkler. Montering av sykkeloppheng innendørs i murbygg. Vi skal montere oppheng for sykler i rom, på ca meter vegg pr rom. Har du en lekker (og ren) sykkel du vil se så ofte du kan, kan den godt tas med inn og henges på veggen. BOD 5: Sykkeloppheng på vegg har plass til sykler.


BOD 6: Boden ved inngangen til A (ved postkassene) har plass til sykler + rullestol . Ren og deilig fargeskala Lady Pure Color 103Kalk på vegg og Lady. Spesielt var det fokus på sykkel – og sykkeloppheng:) En mulig . Sykkelstativ og sykkelgarasjer til plassering og oppbevaring av sykkler på offentlig eller privat parkering. Vi har både sykkeloppheng for vegg og gulvplaserte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.