mandag 2. mars 2015

Krystall bergen

Fuglehus i tre med vannbasserte farger og pensel. Sett kassa slik at du kan se den fra et vindu i huset eller hytta. Dekorative fuglehus som egner seg godt til alle former for dekorasjon som f.

Kan brukes til oppheng i vinduet, flott pynt på . Et lite stykke lykke – et lite fuglehus i hagen. Dette er et enkelt, praktisk og et lett å lage selv-fuglehus. Småfuglene setter stor pris på en selvsnekret bolig i trærne.

Bla videre i galleriet og se hvordan du lager en enkel fuglekasse trinn for trinn. FUGLEKASSE I TRE LITEN HVIT, MED GRØNT TAK. Sørg for at du bruker værbestandig tre som eik eller bjørk. En vakkert designet og ferdigstilt hekkekasse av tre til kjøttmeis.


Dette fuglehuset har en trendy blåfarge og kan henges på en vegg eller et tre. Koselig laftet fuglehus med oppheng for å henge det i et tre eller på et stativ. Fuglehuset har store åpninger i sidene hvor guglene kan komme seg inn og nyte et . Fuglehus i tre med skuff for oppbevaring.


Du trenger ikke være ornitolog for å ha glede av en fuglekasse, men vil du vite.

Unntaket er stæren, som bør få bolig tre-fire meter opp i et tre. En fuglekasse kan lage mye liv i hagen, mens stk i skogen kan hjelpe mange fugler som har vansker med å finne hule trær i. Standard fuglekasse i tre til kjøttmeis, blåmeis og svarthvit fluesnapper. Du kan også få både svartmeis, spettmeis, pilfink og vendehals, men disse artene er noe . Fuglekasse - ake, akefestival, aking, aktivitet, aktiviteter, bade, badetur, badeturer, bading, barn, barne. Fuglehuset har en pinne i tre for fuglen. En søt puttekasse i tre som er formet som et fuglehus fra Le Toy Van.


En morsom og stimulerende leke som hjelper barnet å lære å . Fuglehus i malt tre med blikktak; Få fire stykker i blått, hvitt, rosa og rødt; Høyde: cm. Grunnmål: 14xcm; Perfekt som gave – leveres i fin .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.